Hemstädning Rönninge

Vår långa erfarenhet, duktiga personal gör det möjligt för oss att erbjuda snabba och flexibla lösningar.

Hemstädning Rönninge - Vi hjälper dig!

Veckostädning håller din rutin bekymmersfri. Hemstädning i Stockholmsområdet har samma beprövade rutin, och vi vågar påstå att det är bra. En eller några gånger om året begär du en storstädning.

Vi uppskattar hur lång tid det tar att slutföra denna uppgift och du berättar vilka avvikelser och alternativ du vill utföra vid städning av huset. Dessa antecknas i tidtabellen och kan när som helst justeras. På så sätt vet städarna om du har något speciellt.

Vilka städuppgifter behöver du göra i ditt hem? Vi anpassar städningen efter dina behov. Tillsammans kommer vi överens om vilka rum som ska städas, vad som ska göras, och hur ni vill göra det. Vi sammanställer alla krav i din kundakt som tillsammans med dig ligger till grund för veckostädning. Städabonnemang – Flera tjänster Att prenumerera på vår städtjänst innebär att du kan städa ditt hem med en skräddarsydd lösning för en fast månadsavgift. Ha alltid kvalitetssäkring

Hemstädning Rönninge - Kontakta oss redan idag!

Hemstädning Rönninge - Effektivt och smidigt arbete!

  • Regelbunden rengöring:

En annan fördel är att du inte behöver tänka på att rengöra den alls. Du behöver inte ens vara hemma, bara betala för det. Att ha ett hem som är i toppform var eller varannan vecka är en lättnad, både i praktiken och stressmässigt.

  • Lägg tid på annat:

Medan ditt hem städas kan du vara på jobbet eller med dina nära och kära. Att inte behöva klämma in städning i livets gåtor skapar friheten att göra andra saker – saker du kan säga till dig, utan skuld, att du verkligen borde städa.