Tjänster

Städföretag

Att återvända till hemet som doftar rent och fräscht är en härlig vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Ingen tid att städa? kontakta oss. Vi är ett av de säkraste städföretagen och vi ser till att ditt hem städas varje vecka och månad. Vi gör stolt människors liv enklare och smidigare. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och strävar alltid efter att ge dig den mest professionella städhjälpen. När du väljer oss får du trygg service av kompetent personal. Vi vill väldigt gärna ha låg omsättning för vår personal och kunder som är mycket nöjda med den mest pålitliga städtjänst de kan ge. Nu tillhandahåller vi även flyttstädtjänster. Vi tillhandahåller kvalitetsstädtjänster i hela Stockholmsområdet.

Hemstädning

Veckostädning håller din rutin bekymmersfri. Hemstädning i Stockholmsområdet har samma beprövade rutin, och vi vågar påstå att det är bra. En eller några gånger om året begär du en storstädning. Vi uppskattar hur lång tid det tar att slutföra denna uppgift och du berättar vilka avvikelser och alternativ du vill utföra vid städning av huset. Dessa antecknas i tidtabellen och kan när som helst justeras. På så sätt vet städarna om du har något speciellt. Vilka städuppgifter behöver du göra i ditt hem? Vi anpassar städningen efter dina behov. Tillsammans kommer vi överens om vilka rum som ska städas, vad som ska göras, och hur ni vill göra det. Vi sammanställer alla krav i din kundakt som tillsammans med dig ligger till grund för veckostädning. Städabonnemang - Flera tjänster Att prenumerera på vår städtjänst innebär att du kan städa ditt hem med en skräddarsydd lösning för en fast månadsavgift. Ha alltid kvalitetssäkring

Kontorsstädning

JJJ Städ hjälper företag och organisationer med effektiv kontorsstädning. Vår kunniga personal kan alltid garantera kvaliteten på allt från kundservice till själva städningen och hålla nere kostnaderna. Oavsett om det är ett litet kontor i centrum eller ett stort kontorskomplex är JJJ Städ rätt val.

Flyttstädning

Vi hälsar dig varmt välkommen till JJJ Städ, ett genomtänkt och kompetent städföretag som erbjuder dig skräddarsydda lösningar när du inte klarar vardagens utmaningar ensam. Med vår långa erfarenhet är det inte svårt att förstå att vi brinner för allt som rör städning och vi är väldigt lyhörda för våra kunder och deras önskemål, vilket förklarar varför många av våra kunder stannar hos oss år efter år. Att flytta och städa är tidskrävande och för många är det inte det roligaste att flytta. Vi tillhandahåller snabba, effektiva och prisvärda flyttstädtjänster för dig som inte har förmåga, förmåga eller lust. Istället kan du njuta av att inreda ditt nya hem medan vi städar ditt gamla. När vi gör detta åt dig rengör vi alla ytor. Om du vill veta mer om flyttstädning, vänligen kontakta oss.